Tarieven en vergoedingen 2022

  • Intakeconsult plus opstellen behandelplan  Eu 145,-
  • Vervolgconsult 16 jaar en ouder                   Eu  95,-
  • Vervolgconsult kinderen onder 16 jaar         Eu  75,-

Een eerste gesprek neemt ca 50 tot 60 minuten in beslag; daarna ga ik een behandelplan opstellen dat per mail toegestuurd wordt. Een vervolgafspraak voor volwassenen duurt ca 40 a 50 min, en een vervolgafspraak voor kinderen ca 30 minuten.

Alleen voor bestaande cliënten:
  • Telefonisch consult kort (tot ca. 15 min.)  : Eu 35,-
  • Telefonisch consult lang (tot ca. 30 min.) :  Eu 70,-
  • Telefonisch consult langer dan 30 min. :     Eu 95,-
  • Email consult: Eu 35,-
  • Recept (los van consult) Eu 15,-

Betalingsvoorwaarden

Consulten kunnen direct na afloop van het consult betaald worden middels een betaalverzoek , of contant. Er is geen pinautomaat aanwezig. Ook kan de factuur binnen twee weken na het consult overgemaakt worden.

Annulering afspraak

Indien de afspraak korter dan 48 uur van tevoren wordt afgezegd wordt de afspraak in rekening gebracht.

Email consult

Korte, eenvoudige vragen die met een ja of nee beantwoord kunnen worden zijn gratis. Het bespreken van een eenvoudige lab uitslag of het maken of wijzigen van afspraken uiteraard ook.

Voor ingewikkeldere vragen, waarbij het dossier geraadpleegd moet worden breng ik € 35,- in rekening. Het is ook mogelijk, en vaak effectiever, om voor deze ingewikkeldere vragen een afspraak voor een telefonisch consult te maken (eveneens € 35,-).

Vergoedingen

Indien je aanvullend verzekerd bent worden de consultkosten bij een aantal verzekeraars deels of geheel vergoed, afhankelijk van je  verzekeringsvoorwaarden.

LET OP: door een aantal zorgverzekeraars is de vergoeding voor orthomoleculaire geneeskunde geschrapt.  Informeer  van tevoren goed bij je verzekeraar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ik ben aangesloten bij de MBOG en hanteer prestatiecode 24000 voor consulten.

Omdat het verplicht eigen risico niet geldt voor de zorg uit de aanvullende verzekering krijg je , als het vergoed wordt, direct vanaf het eerste consult vergoed. Sommige verzekeraars vergoeden geen telefonische- of email consulten.

Eventuele kosten voor aanvullend onderzoek (tussen 0 en 500 euro) en de kosten voor supplementen (tussen 20 en 100 euro per maand) worden veelal niet vergoed.

Mijn gegevens

BIG registratienummer: 29023819801
KvK Noord-West Holland 37162054
MBOG licentie code 982 AL
AGB code 84023064
AGB code praktijk 84(0)54429