MIND-BODY CONNECTION

Het fysieke lichaam en het niet-fysieke lichaam beïnvloeden elkaar zeer sterk wederzijds, zo kan bijvoorbeeld een darm die uit balans is psychische klachten geven, maar kunnen psychische klachten ook de darm uit balans brengen. Het oplossen van blokkades in het energetisch lichaam door o.a. oefeningen en meditaties draagt bij tot het verminderen of verdwijnen van fysieke klachten.

Met trainingsmethodes die de energiedoorstroming verbeteren, kun je je levensenergie behouden en zelfs vergroten. Buitengewoon krachtig hiervoor is de Valleitraining, een oude taoïstische techniek in een modern jasje gestoken. Naast meer energie en levenslust zorgt de Valleitraining ook voor een betere emotionele balans en een stromende seksuele energie. Trainen zelf doe je in de beslotenheid van je eigen huis; als Vallei coach kan ik je ondersteunen in je proces, en vragen hierover beantwoorden.

Zie www.vallei.online voor meer informatie. Wil je de Vallei online cursus doen? Stuur dan even een e-mail voor een kortingscode.