Afspraak maken

Als je een afspraak wilt maken, of eerst nog wat meer informatie wilt, kun je een email sturen naar: contact@miriamschumacher.nl , graag met een korte omschrijving van de reden van de afspraak, en liefst ook een telefoonnummer, zodat ik je indien nodig even kan bellen om te overleggen of je bij mij op de juiste plek bent. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en om de week woensdag overdag  ; op donderdag en vrijdag heb ik geen mogelijkheden.

Voor een eerste afspraak zal ik een vragenformulier toesturen per mail. Dit ontvang ik graag ruim voor de afspraak retour , zodat ik me goed kan voorbereiden.

Een intake consult voor volwassenen neemt tussen de 50 en 60 minuten in beslag , afhankelijk van wat zich aandient, voor kinderen vaak wat korter.Vervolgconsulten duren ca 40 a 50 minuten, voor kinderen 20 a 30 minuten. Mijn intentie is om je binnen 3 tot 5 sessies voldoende handvaten te hebben aangereikt om zelfstandig verder mee te kunnen.

Indien het de eerste afspraak is  zal ik na afloop van het gesprek  een behandelplan voor je maken met adviezen over voeding en andere leefstijlaspecten, oefeningen en adviezen over kruiden en voedingssupplementen; dit krijg je per mail toegestuurd.

Voor de vervolgafspraken wil ik je vragen zelf tijdens het gesprek notities maken, of het adviesgedeelte van het gesprek op te nemen, zodat ik optimaal afgestemd op je kan blijven.