Afspraak maken

Ik heb beperkt ruimte voor afspraken; je kunt via email contact opnemen om te vragen naar de mogelijkheden, graag met een korte omschrijving van de reden dat je contact opneemt.  Omdat ik parttime werk kan het enkele dagen duren voor je een antwoord ontvangt.

Voor een eerste afspraak zal ik een vragenformulier toesturen per mail, wat ik graag ruim voor de afspraak retour ontvang,zodat ik me goed kan voorbereiden.

Een consult neemt tussen de 30 en 50 minuten in beslag , afhankelijk van wat zich aandient. Mijn intentie is om je binnen 3 tot 5 sessies voldoende handvaten te hebben aangereikt om zelfstandig verder mee te kunnen.

Indien het de eerste afspraak is  zal ik na afloop van het gesprek  een behandelplan voor je maken met adviezen over voeding en andere leefstijlaspecten, oefeningen en adviezen over kruiden en voedingssupplementen; dit krijg je per mail toegestuurd.

Voor de vervolgafspraken wil ik je vragen zelf tijdens het gesprek notities maken, of het adviesgedeelte van het gesprek op te nemen, zodat ik optimaal afgestemd op je kan blijven.

Indien je verkouden bent of andere griepverschijnselen heeft zoals koorts, hoesten of kortademigheid op de dag van de afspraak vraag ik je niet naar de praktijk te komen. De afspraak kan dan telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden.