afspraak maken

Zo maakt u een afspraak

Een afspraak kunt u eenvoudig zelf maken met het online afsprakenformulier onderaan deze pagina.
Er is ook de mogelijkheid om telefonisch een afspraak te maken op maandag en vrijdag tussen 10 en 11 uur.
Tel. 0251 61 686

Eerste consult

Om een goed totaalbeeld te kunnen vormen duurt het eerste consult ca. 60 tot 75 minuten, bij kinderen ca. 50 tot 60 minuten. We beginnen met een uitgebreid intakegesprek en indien van toepassing lichamelijk onderzoek. Indien nodig zal ik, in overleg met u, verder onderzoek adviseren en aanvragen zoals een bloed- of ontlastingsonderzoek, of een geavanceerd onderzoek zoals een haarmineraalanalyse of hartslagvariatie meting. Het laatste gedeelte van het consult zal besteed worden aan de start van de behandeling.

U krijgt nadat u voor een afspraak heeft ingepland een vragenformulier gemaild (via beveiligde mail via Zivver).
Deze kunt u invullen en naar ons terug mailen.

De afspraak kunt u eenvoudig zelf maken met het online afsprakenformulier onderaan deze pagina.

Vervolg consulten

In het vervolgconsult bespreken we de resultaten die tot dusver geboekt zijn, en kijken naar de volgende stap. Over het algemeen is dit een consult van een uur. Verdere vervolgconsulten kunnen een half uur of drie kwartier zijn.

online afspraak maken

Indien er onvoldoende ruimte is in de agenda of indien u liever telefonisch een afspraak maakt kunt u contact opnemen met office manager Bart Mantel.
Tel 0251 671686 – Maandag en vrijdag tussen 10 en 11 uur.
Op andere tijdstippen kunt u een voicemailbericht achterlaten.

Afspraak wijzigen of annuleren
U kunt uw afspraak wijzigen of annuleren door te klikken op de link in uw bevestigingsmail. Dit is mogelijk tot 72 uur voor de ingeplande afspraak.

Indien u de afspraak wilt afzeggen wordt u verzocht dit zo ruim mogelijk te doen maar minstens 2 werkdagen van tevoren. Voor een afspraak die korter dan 2 werkdagen van tevoren of niet worden afgezegd zal 50% van de consult tijd in rekening worden gebracht.

Maak hier uw afspraak

  • Klikt u op Cliënt inloggen (niet op Agenda inloggen)
  • Wilt u de naam en geboortedatum invullen van degene voor wie de afspraak bedoeld is, ook bij kinderen
  • Na het maken van een afspraak ontvangt u eerst een email met als onderwerp “Afspraak onder voorbehoud van goedkeuring”.
  • Let op: Uw afspraak is pas definitief na de tweede mail waarin de afspraak bevestigd wordt. Indien u geen email ontvangt check dan svp uw spambox.
Menu