VOEDING EN BEWEGING

Advies over welke voedingsmiddelen u kunt gebruiken om uw klachten te verminderen, welke uw klachten verergeren, en waarom. Tevens besteden we aandacht aan wat voor u de juiste vorm en intensiteit van beweging is om uw herstel en vitaliteit te ondersteunen.

Ook voor voor mensen die prima in hun vel zitten en die zich ervoor willen inzetten om dat zo te houden; voorkomen is immers beter dan genezen.

MIND

De invloed van de geest op het fysieke lichaam is enorm. Meditatie, NLP, De Helende reis zijn enkele methodes die u verder kunnen helpen. Door mijn jarenlange ervaring op dit gebied kan ik u hierin adviseren.

HARTSLAGVARIATIE METING

Firstbeat’s unieke HRV analyse geeft diepgaande inzichten in de relatie tussen uw lifestyle en uw vitaliteit. U ziet zwart op wit waar mogelijkheden liggen om uw herstelcapaciteit te verbeteren.

Ook voor sporters is dit een uitstekende manier om inzicht te krijgen in het effect van training en de kwaliteit van herstel!

firstbeat_logo

Meer info op www.biocoherence.eu

HAARMINERAAL ANALYSE

Haar bevat mineralen. Alhoewel haar dood weefsel lijkt, blijven de mineralen aanwezig als het haar groeit. Een haarmonster bevat alle informatie over de minerale huishouding van de afgelopen 3 maanden.

Met dit onderzoek, dat uitgevoerd wordt door een laboratorium in de Verenigde Staten, kan een heel helder inzicht worden verkregen in metabole processen, de energieniveau’s in de cellen, suiker en koolhydraatintolerantie, de mate van stress, het immuunsysteem en de activiteit van de bijnieren.

mineralen

NATUURLIJKE ONDERSTEUNING

Welke vitamines, mineralen en kruiden zijn ondersteunend voor het behoud en herstel van uw gezondheid? Zelfs bij een zeer goed voedingspatroon is het lastig om alle stoffen voldoende binnen te krijgen.

Menu